Vacatures

Stichting InspectieNet® is voortdurend op zoek naar nieuwe consultants. Als u zich herkent in onderstaand profiel dan komen we graag met u in contact.

De functie

Consultant Technisch Risicomanagement

De kandidaat

U heeft meerjarige ervaring met techniek en/of facility management. U heeft de inzet en ervaring om uw eigen projecten te werven en te behouden. U bent een volwaardige sparringpartner die zijn/haar afspraken nakomt. U bent bovendien een scherpe én respectvolle onderhandelaar en heeft meestal een goed humeur.

Uw rol

U acquireert nieuwe relaties bij zorg- en onderwijsinstellingen en communiceert gemakkelijk op directie- management- en operationeel niveau. U voert de onderzoeken zelfstandig uit en onderhoudt hierbij contacten met leveranciers. Vervolgens draagt u aanbevelingen aan voor risico- en kostenreducties. U draagt bij aan het continu vertalen van klantbehoeften naar nieuw te ontwikkelen diensten en effectieve en efficiënte contract- en onderhoudsvormen.

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Meerjarige ervaring in een technische of facilitaire functie;
- Affiniteit met installatiebeheer, wet- en regelgeving of risicomanagement;
- Ondernemend, creatief, communicatief;
- Klant- en resultaatgericht;

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact. opnemen met Simon van der Heide, consultant en voorzitter van Stichting InspectieNet®